The Beer Experience
Bands

BANDS

LINE UP / LIVE MUZIEK

Balzaal / ZLDR Luchtfabriek / MuzeCafé

WALL STREETS

MuzeCafé - 19/3 - 21u00

VANDAL X

MuzeCafé - 19/3 - 17u30

KAMEEL

MuzeCafé - 20/3 - 17u30 - 19u30

BIG JOE & PHANTOM 309

Balzaal - 19/3 + 20/3 - 15u - 17u - 19u

WE TWO

Luchtfabriek - 20/3 - 16u - 18u - 20u

Wall Streets ontstond eind 2017 en is de band van Remo Perrotti (drums) en Mauro Pawlowski (gitaar). Ze gingen een tijdje op pad als funky ‘old wave’ powerduo waarna beide drukbezette heren weer aan de slag gingen met andere projecten. Maar kijk, ze zijn terug en wel op The Beer Experience. Verwacht je aan duivelse grooves om op te dansen met smerige gedachten, een wall of sound en veel bordel.

Vandal X is een cultnoiserockduo dat werd opgericht in 1995. De band bestaat uit Bart Timmermans (zang, gitaar) en Günther Liket (drums). Ze vieren hun 25 jaar jubilee en brachten vorig jaar XXV uit. Al die jaren behielden ze hun Louder Than Anyone attitude !

Kameel is Patrick Steenaerts (gitaar), Hans Mullens (bas) en Geert Roelofs (drums).  Dit onstuimige trio speelt instrumentale songs die uit een heerlijke potpourri aan stijlen put: blues, free jazz, surf, psychedelica, avant-garde, pop en stevige (prog)rock.

Big Joe & Phantom 309 wordt aangevuurd door de fenomenale zanger Johan Schroyen, aka Big Joe. Johan Schroyen is zonder twijfel één van de beste Tom Waits-performers van de lage landen. Samen met de band Phantom 309 geeft hij een eigen interpretatie aan het werk van de grootmeester en andere grootmeesters.

Het duo achter We Two is Arturo Bellini en Rocco di Turi.

Met een unieke sound en een onbeperkt repertoire staat We Two garant voor succes. Daarnaast is We Two gespecialiseerd in Italiaanse muziek, omdat daar hun roots liggen. Een ideale combinatie voor een optreden in de Luchtfabriek van Zolder.

ALONG COMES MARY DUO

Luchtfabriek - 19/3 - 16u - 18u - 20u

Along Comes Mary duo is Marijke Hulsmans en Fabio Canini. Mary kleurt onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend.
Hits uit de jaren 40, 50 en 60 worden nieuw leven ingeblazen. 
Houdt u van swing, jazz, vrolijke lindyhop, stomende rock-’n-roll en blues?
Haal dan snel je bretellen en glimmende dansschoenen van onder het stof... want Along comes Mary!