Donck Signature

Wie op de eerste editie van The Beer Experience was, herinnert zich Evert Schraepen nog. Mr. Koji verbaasde ons met zijn bieren vol Japanse elementen. Intussen heeft de ex-medewerker van 3-sterrenrestaurant ‘t Zilte enkele grote stappen gezet in de bierwereld. Hij richtte zijn eigen lambiekbrouwerij Donck op en gebruikt zijn verleden om hoogstaande culinaire foodsessies te geven van Kopenhagen tot Groningen, tot Zweden en Oosterhout (Zout&Citroen). Hij ‘verstaat’ de taal van bier, smaken en voedsel als geen ander. Daarom deze XL luxe culinaire foodpairing. Verwacht je aan een amuse en een 4-tal gangen in het smakelijke gezelschap van Bokke, Bofkont en Donck.

Voor deze sessie zijn de plaatsen erg beperkt. 

Wil je een factuur laten maken of heb je andere vragen, contacteer ons dan ook op info@thebeerexperience.be.

Food 1

Glutenvrij/…

Food 2

idk

Food 3

idk