Kemker Kultuur (DE)

Kemker Kultuur is puur natuur. Ze produceren zowel alcoholische als non-alcoholische specialiteiten, geïnspireerd door hun lokale geschiedenis en landbouw. In het proces steken ze nochtans ook af en toe de grenzen over naar andere culinaire tradities. Jan en NicoleI zijn in 2017 begonnen met het maken van bieren volgens historische methodes. Niet met een gecultiveerde gist, zoals tegenwoordig gebruikelijk is, maar met hun eigen huiscultuur van wilde gisten en melkzuurbacteriën. Die is te vergelijken met zuurdesem in een ambachtelijke bakkerij. Het smaakt lekkerder, is beter verteerbaar en blijft langer vers.

Bier 1

Glutenvrij/…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non nisl in velit dignissim mollis a rhoncus dolor. Vivamus egestas condimentum erat, in iaculis nulla blandit ut.

Bier 2

idk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non nisl in velit dignissim mollis a rhoncus dolor. Vivamus egestas condimentum erat, in iaculis nulla blandit ut.

Bier 3

idk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non nisl in velit dignissim mollis a rhoncus dolor. Vivamus egestas condimentum erat, in iaculis nulla blandit ut.