L’Apaisée (CH)

Brouwerij l’Apaisée werd in 2015 in Genève opgericht door Laetitia en Xavier, die na een carrière in de informatica volledig overstapte naar bierbrouwen. Ze gebruiken koji en andere fermentatietechnieken om voedselafval te hergebruiken en nieuwe smaken te creëren. Ze produceren zelf ook producten zoals kaas, charcuterie en tempeh. Buiten de brouwerij van 10hl, is er een kleine proefkamer, een bar met 36 tapkranen, een restaurant en een kleine concertzaal. De wilde en vatgerijpte bieren vertegenwoordigen ca. 20% van de productie. Ze brouwen voornamelijk IPA’s.

Bier 1

Glutenvrij/…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non nisl in velit dignissim mollis a rhoncus dolor. Vivamus egestas condimentum erat, in iaculis nulla blandit ut.

Bier 2

idk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non nisl in velit dignissim mollis a rhoncus dolor. Vivamus egestas condimentum erat, in iaculis nulla blandit ut.

Bier 3

idk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non nisl in velit dignissim mollis a rhoncus dolor. Vivamus egestas condimentum erat, in iaculis nulla blandit ut.